Traditioneel & Kwaliteit

Dé online Barber store in Nederland voor klassieke en moderne barber producten, pomade, after shave en scheren. Wij leveren tegen de scherpste prijs en hebben service hoog in het vaandel staan! Naast de online shop kunt u binnenkort ook terecht in onze showroom.

Iedereen die zorg en aandacht besteed aan uiterlijk en een goed voorkomen verzorgt zijn haar en baard met enkel de beste producten!

BEZOEK DE WEBSHOP

Finest Classic Barber Products

GreaseHouse is een one-stop-shop met waardering en begrip voor traditionele barbering en scheertechnieken. Op basis van jarenlange kennis hebben wij enkel de beste producten geselecteerd als het gaat om barber producten, pomade, after shave en scheren.

De merken die wij hebben geselecteerd staan voor kwaliteit en het beste eindresultaat. Heeft u vragen of advies nodig, kom langs óf neem contact op.

GreaseHouse is dé online webshop!

Onze webshop wordt dagelijks bijgehouden en gevuld zodra de nieuwste artikelen op de markt zijn. Ook kunt u bij ons langskomen voor de juiste voorlichting, een bak koffie of een koud pilsje!

Grease you later!

GreaseHouse

Bij GreaseHouse bent u aan het juiste adres voor alle klassieke barber producten. Naast simpelweg leveren hebben wij ook kennis van alle pomade soorten, after shaves, scheerartikelen etc.

NAAR DE SHOP

Links

Impressie Rotterdam Barbers

Contact ons

GreaseHouse
Pijnackerplein 1a
3035 BR Rotterdam
info@greasehouse.nl
010-1234567
KvK:
BTW nr

Blijf op de hoogte

Nieuwe producten en aanbiedingen

Je naam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)